ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

Τυρί, που παράγεται από 100% παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα της περιοχής Τιρνάβου και Ελασσόνας από κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα στις παρυφές του βουνού Όλυμπος. Με κατάλευκο χρώμα, σκληρή ύφη και ιδιαίτερα πικάντικη γεύση, είναι ένα τυρί με χαμηλά λιπαρά, πλούσιο όμως σε θρεπτική αξία,  πρωτεΐνες, ασβέστιο και βιταμίνες.

Καταναλώνεται ως ορεκτικό ή  συνοδευτικό σε κυρίως πιάτα και σαλάτες. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γέμιση σε πίτες ή ομελέτες. Χρησιμοποιείται σε πολλά μεσογειακά φαγητά.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ:  15 ΚΙΛ., 8 ΚΙΛ., 5ΚΙΛ.

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΑΠΕΡ: 4 ΚΙΛ., 2 ΚΙΛ., 1 ΚΙΛ.